Om oss

Ung i Finans er et nettverk for deg som er under 35 år og jobber i finansnæringen i Norge. Ung i Finans er en arena for nettverksbygging og sosialisering, hvor man kan utveksle erfaringer, få nye impulser, bygge relasjoner og ikke minst ha det gøy!

Nettverket ble etablert i 2016 med en klar visjon om at Ung i Finans skal «fremme kompetanse, legge til rette nettverksbygging og fremme unge fagfolk i finansbransjen». Ung i Finans tar en aktiv rolle for å samle unge på tvers av selskaper og nisjer innad i finans, og ikke minst for å oppfordre selskaper til å fokusere på å drive frem sine unge talenter.

Foreningen har nå over 1400 medlemmer fra ulike eiermiljøer, advokatfirmaer, forvaltningshus, mediehus, analysehus, private equity, investeringsbanker, offentlige myndigheter mv. i norsk finansbransje. Tittel - og funksjonsspennet strekker seg fra transaksjonsrådgivere, meglere og advokater til administrerende direktører.


HVA GJØR VI?

Ung i Finans arrangerer jevnlig treff med relevante paneldebatter og foredrag, som finansieres gjennom bidrag fra våre tre hovedsponsorer. Vi lover spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Følg oss på Facebook og LinkedIn for løpende oppdateringer.


GRÜNDERSPIRE I DEG?

Vi ønsker at Ung i Finans er et nettverk for alle i Norge, og oppfordrer derfor yngre i finansbransjen i Norge til å opprette lokale organisasjoner tilknyttet Ung i Finans. Er du interessert i å starte opp noe slikt, ta kontakt med styret via post@ungifinans.no

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY