Sponsorer

Wiersholm

Wiersholm er et av Norges største advokatfirmaer med røtter helt tilbake til 1875. Vi dekker næringslivets behov for juridiske bistand gjennom å være er et fullservice-advokatfirma med markedsledende kompetanse innen alle forretningsjuridiske disipliner. Hos oss jobber 150 advokater og 50 andre ansatte i sterke og effektive team for å finne de beste løsningene for våre klienter.

"Forretningsadvokatens rolle som juridisk og kommersiell rådgiver er i kraftig utvikling, noe som knytter oss desto tettere til finansbransjen. Samarbeidet med Ung i Finans er selvsagt viktig når det kommer til å bygge nettverk, men er også en kunnskapsdelingsarena hvor de dyktigste representantene fra sine respektive bransjer kan lære av hverandre. Wiersholms deltakelse i Ung i Finans er etter vår mening derfor en investering i og et bidrag til fremtidens næringsliv."

FinancePeople

FinancePeople ble etablert i 2011 og har som mål å være Norges mest attraktive rekrutteringsnettverk for økonomer.

Vår ambisjon er til enhver tid å finne den riktige økonomen for våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har spesialistkunnskap og erfaring fra både økonomi og rekruttering - gjennom vårt omfattende nettverk av kvalifiserte kandidater og attraktive selskaper skapes verdier.

Den beste økonomien ligger i å bringe de riktige menneskene sammen!

 

E24

E24 er Norges største nettavis for økonomi og næringsliv, og har satt seg som mål å bli Norges viktigste næringslivsavis. 

Med ny strategi og ambisjoner om å nå flere unge lesere, er målgruppen til Ung i Finans midt i blinken for ambisjonene fremover. Samarbeidet vil sørge for at E24 når morgendagens ledere, styrker sin redaksjonalle satsing, og bygger en enda tettere relasjon med leserne.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY