Sponsorer

FinancePeople

FinancePeople ble etablert i 2011 og har som mål å være Norges mest attraktive rekrutteringsnettverk for økonomer.

Vår ambisjon er til enhver tid å finne den riktige økonomen for våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har spesialistkunnskap og erfaring fra både økonomi og rekruttering - gjennom vårt omfattende nettverk av kvalifiserte kandidater og attraktive selskaper skapes verdier.

Den beste økonomien ligger i å bringe de riktige menneskene sammen!

 

Finansforbundet

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer 33 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Vi jobber for at du som ansatt i finans og teknologi skal få bedre lønnsvilkår, riktig kompetanse og en attraktiv arbeidsplass. 

Medlemmene våre jobber innen bank, forsikring, teknologi, eiendom, regnskap, revisjon og inkasso. Her finner du alt fra studenter til pensjonister, fra mellomledere til nyansatte.

Flesteparten har høyere økonomisk utdannelse. De fleste jobber i de store byene, men mange jobber også i bedrifter og filialer på mindre steder.

Norges Bank Investment Management

Norges Bank Investment Management forvalter den norske statens pensjonsfond, ofte kalt Det norske Oljefondet. Vi forvalter eiendeler verdt mer enn 12 000 milliarder kroner. Fondet er investert i internasjonale aksjer, renter, eiendom og infrastruktur for fornybar energi.

Formålet med Oljefondet er å sikre en ansvarlig og langsiktig forvaltning av inntektene fra Norges olje- og gassressurser, slik at formuen kommer både dagens og fremtidige generasjoner til gode. Fondets formelle navn er Statens pensjonsfond utland.

Wiersholm

Wiersholm er et av Norges største advokatfirmaer med røtter helt tilbake til 1875. Vi dekker næringslivets behov for juridiske bistand gjennom å være er et fullservice-advokatfirma med markedsledende kompetanse innen alle forretningsjuridiske disipliner. Hos oss jobber 150 advokater og 50 andre ansatte i sterke og effektive team for å finne de beste løsningene for våre klienter.

"Forretningsadvokatens rolle som juridisk og kommersiell rådgiver er i kraftig utvikling, noe som knytter oss desto tettere til finansbransjen. Samarbeidet med Ung i Finans er selvsagt viktig når det kommer til å bygge nettverk, men er også en kunnskapsdelingsarena hvor de dyktigste representantene fra sine respektive bransjer kan lære av hverandre. Wiersholms deltakelse i Ung i Finans er etter vår mening derfor en investering i og et bidrag til fremtidens næringsliv."

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY