Sponsorer

FinancePeople

FinancePeople ble etablert i 2011 og har som mål å være Norges mest attraktive rekrutteringsnettverk for økonomer.

Vår ambisjon er til enhver tid å finne den riktige økonomen for våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har spesialistkunnskap og erfaring fra både økonomi og rekruttering - gjennom vårt omfattende nettverk av kvalifiserte kandidater og attraktive selskaper skapes verdier.

Den beste økonomien ligger i å bringe de riktige menneskene sammen!

 

Finansforbundet

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer 33 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Vi jobber for at du som ansatt i finans og teknologi skal få bedre lønnsvilkår, riktig kompetanse og en attraktiv arbeidsplass. 

Medlemmene våre jobber innen bank, forsikring, teknologi, eiendom, regnskap, revisjon og inkasso. Her finner du alt fra studenter til pensjonister, fra mellomledere til nyansatte.

Flesteparten har høyere økonomisk utdannelse. De fleste jobber i de store byene, men mange jobber også i bedrifter og filialer på mindre steder.

Norges Bank Investment Management

Norges Bank Investment Management forvalter den norske statens pensjonsfond, ofte kalt Det norske Oljefondet. Vi forvalter eiendeler verdt mer enn 12 000 milliarder kroner. Fondet er investert i internasjonale aksjer, renter, eiendom og infrastruktur for fornybar energi.

Formålet med Oljefondet er å sikre en ansvarlig og langsiktig forvaltning av inntektene fra Norges olje- og gassressurser, slik at formuen kommer både dagens og fremtidige generasjoner til gode. Fondets formelle navn er Statens pensjonsfond utland.

RSM

 

RSM er et ledende selskap innenfor revisjon og rådgivning for SMB-markedet. Kjernevirksomheten er revisjonstjenester, men RSM tilbyr også rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, M&A Transaction Services, regnskapsrådgivning m.v.  RSM har hatt sterk vekst de siste årene, og kundene favner et bredt utvalg av bransjer og omfatter både små aksjeselskaper og konsern med betydelig størrelse samt børsnoterte selskaper.

Selskapet er ambisiøse både på egne og sine kunders vegne, og bygger tillit ved å være ansvarsfulle og vise respekt. RSM jobber for å skape og sikre verdier i sine kunders virksomhet gjennom godt samarbeid og høy faglig kvalitet.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY