Om oss

Ung i Finans er et nettverk for deg som er under 35 år og jobber i finansbransjen i Norge. Ung i Finans er en møteplass for nettverksbygging og sosialisering, hvor man kan utveksle erfaringer, få nye impulser, bygge relasjoner og ikke minst ha det gøy!

Nettverket ble etablert i 2016 med en klar visjon om at Ung i Finans skal øke faglig kompetanse, legge til rette nettverksbygging og fremme unge fagfolk i finansbransjen. Ung i Finans tar en aktiv rolle for å samle unge på tvers av selskaper og utdannelse i finansbransjen, og ikke minst for å oppfordre selskaper til å drive frem sine unge talenter.

Foreningen har 2000 medlemmer fra blant annet ulike eiermiljøer, advokatfirmaer, forvaltningshus, mediehus, analysehus, private equity, investeringsbanker og offentlige myndigheter. Tittel - og funksjonsspennet strekker seg fra transaksjonsrådgivere, meglere og advokater til administrerende direktører.


HVA GJØR VI?

Ung i Finans arrangerer jevnlig konferanser og aktiviteter, som finansieres gjennom bidrag fra våre hovedsponsorer og øvrige samarbeidspartnere. Vi lover spennende foredragsholdere og aktuelle tema. Følg oss på Facebook for løpende oppdateringer!


Mottar du ikke e-poster fra oss?

Noen medlemmer opplever å ikke motta e-poster om aktiviteter og arrangement fra oss. Dette skyldes som regel at e-posten blir hindret av spamfilteret. Slik unngår du dette problemet. Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY