Konferanse i samarbeid med DNB: Data, innsikt og informasjon

  • Del:

Big data, IoT, maskinlæring, avansert analyse, roboter og kunstig intelligens - de nye buzz-ordene er mange, men hvordan påvirker det egentlig finansbransjen? Siste konferanse før årsslutt avholdes den 31. oktober hos vår sponsor DNB, hvor det vil være spesielt fokus på data, innsikt og informasjon. Hvilke muligheter og utfordringer vil vi møte i en tid hvor data beskrives som det nye gullet?

Rune Bjerke (konsernsjef, DNB), Bjørn Erik Thon (Direktør, Datatilsynet), Thomas Anglero (Director of Innovation, IBM) og Andreas Aglen (COO, Exabel) kommer for dele innsikt og tanker, samt møtes til sofaprat og debatt med Henrik Bonge (DNB Advokatene). Det vil være gode muligheter til spørsmål fra salen, så benytt gjerne anledningen til å få svar på det du lurer på – eller utfordre våre foredragsholdere.

Det vil bli lett bevertning fra kl. 17.30. Kvelden avsluttes med mingling, tapas og drikke i DNBs egen restaurant i 17.etg, så her bør alt ligge til rette for en bra avslutning på nok et spennende halvår som UiF-medlem.

  • DatoOnsdag 31/10/18
  • Tidspunkt 17:30 - 22:30
  • Sted DNB, Dronning Eufemias gate 31
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY